Tennisles

 

Alle leden van onze vereniging kunnen les nemen en alle jeugdleden van TV Sleen hebben tennislessen. De lessen worden verzorgd door Hans Picek. Het lidmaatschap voor jeugdleden bestaat uit twee componenten.

1. Clubcontributie. Deze is laag gehouden op 25 euro. Dat is ongeveer het bedrag wat de club afdraagt aan de KNLTB per lid.

2. Lesgelden. De lesgelden worden rechtstreeks door de tennisleraar in rekening gebracht. Hiervoor is gekozen om de leskosten te beperken. (De vereniging moet 21 % BTW berekenen en de tennisschool 6% over de leskosten)

De aanmelding voor tennislessen loopt via de postbus van het Bestuur. (Zowel voor junioren als voor senioren)

Voor een snelle verwerking van je aanvraag of vraag, graag vermelden; Je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en m/v.

Direct na de open dag bij het begin van het zomer seizoen starten de lessen en de tennis trainingen. Neem op tijd contact op of schrijf u in, want als de lessen eenmaal zijn gestart, kan les of training alleen in overleg en door bemiddeling van het bestuur. Dan gaan we kijken, in overleg met u en de tennisleraar, hoe de lesindeling kan.

Tennislessen in de zomer zijn op ons tennispark. In de winter zijn er mogelijkheden bij de TC Bargeres (Emmen).  

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 591 258016 (clubhuis)

Tennispark TV Sleen

Zetelveenweg 1C
7841 BP Sleen