Algemene Leden Vergadering

26 januari 2024


Hierna een verkorte weergave van de besproken agenda punten.
Verwijzende uiteraard naar de toegezonden agenda en vergaderstukken.

Om geldige beslissingen te kunnen nemen was het vereiste aantal leden aanwezig. Het was deze keer dus niet nodig om een tweede vergadering bijeen te roepen.

De vereniging heeft financieel een goed jaar gedraaid. De kantine realiseerde een stevige omzet en een goede netto opbrengst.
De financiĆ«le verantwoording en de begroting over 2024 van de vereniging is door de vergadering goedgekeurd.

Als gevolg van de inflatie zal de contributie voor een seniorlid worden verhoogd tot 125 euro. Voor een juniorlid wordt er 30 euro contributie afgedragen daar komt echter het lesgeld nog bij.

Het bestuur heeft een aantal projecten voor 2024 benoemd. Daaronder valt het uitbreiden van onze parkeerterrein; herstel van de hekken rondom de tennisbanen; het bouwen van een afdak voor de voorraad, verlichting op de parkeerplaats etc. Om dit te financieren staan er een paar subsidies en een reservering. 

De vergadering is met de voorstellen akkoord en zodra het weer dat toelaat 

beginnen de werkzaamheden. Hans ten Hoove heeft de tekening al klaar en heeft contacten met een bouwmarkt gelegd. 

We hebben voor 2024 nog geen tennisleraar. Daar lopen nog wel een aantal initiatieven. Als dat niet wordt, dan zullen we in overleg gaan met onze "buur-verenigingen".

Het bestuur heeft de stavaza rond de padelbanen toegelicht. Het bestuur adviseert om het huidige initiatief te staken. Maar nog wel te kijken naar een aantal andere mogelijkheden. De vergadering is daarmee akkoord gegaan.

Aan het einde van de vergadering vond de wisseling van voorzitter plaats. 

Bij de rondvraag werd naar de levensduur van onze banen gevraagd; gevraagd om de mogelijkheid van all-weatherbanen en wellicht zelfs een mogelijkheid voor een blaashal op twee banen te onderzoeken.

T.z.t. wordt nog het verslag van de ALV toegevoegd

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 591 258016 (clubhuis)

Tennispark TV Sleen

Zetelveenweg 1C
7841 BP Sleen