Tennislessen 2024

16 februari 2024


Mede dankzij Jasper Ruinemans is het ons gelukt om een nieuwe tennistrainer binnen te halen.

We moeten nog een aantal zaken formeel regelen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we vanaf eind maart dan wel begin april van start kunnen met de tennislessen.

De trainer heet Diwon de Haan. Hij tennist zelf nog actief (3) en heeft ook de juiste papieren (A) om les te mogen geven. In het verleden heeft hij eerder lesgegeven (zelfstandig en via tennisscholen) en hij wil deze 'hobby' weer bij ons oppakken. Hij kan dus wel een aardig balletje slaan.

De lessen zijn op de woensdagavond waarbij er 3 blokken van 1 uur beschikbaar zijn.

19.00 – 20.00, 20.00 – 21.00 en 21.00 tot 22.00. 

Daarbij moeten we de jeugdleden wel teleurstellen, omdat deze trainer niet eerder dan 19.00 les kan geven. Deze trainer wordt daarom alleen ingezet voor de senioren. We zijn vanuit het bestuur nog aan het zoeken naar een alternatief voor de jongere leden. Daar komen we op een later moment op terug. 

De groepsgrootte is maximaal 8 personen per blokuur. De voorkeur gaat uit naar een groepsgrootte van 6.  

We zullen, als dat zo uitkomt, de groepen indelen op niveau. De indeling hangt nog af van wie en hoeveel leden er les gaan nemen. Bij meer dan 24 aanmeldingen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn (loting, afwisselen o.i.d.)

De lessen kosten 55 euro per uur. (wat je dan kan delen door de groepsgrootte) Dus bij 6 leden komt dat neer op 9 à 10 euro per les. We gaan uit van 18 lessen. Geen les in de vakanties. Dat komt op een totaal van ongeveer 165 euro bij afname van 18 lessen. Exclusief het lidmaatschap van 125 euro. De exacte details, zoals hoeveel regenlessen, wijze van betalen e.d. volgen nog.

Dit is nog daarom geen officiële aanmeldmail, maar we willen wel alvast inventariseren hoeveel mensen gaan lessen of overwegen om les te gaan nemen. 

Stuur daarom een mail naar [email protected]  als je interesse hebt om te gaan lessen. Geef daarbij alvast aan welk tijdstip de voorkeur heeft, maar zoals gezegd gaat de indeling in eerste instantie op niveau.

 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 591 258016 (clubhuis)

Tennispark TV Sleen

Zetelveenweg 1C
7841 BP Sleen