Alle leden van onze vereniging kunnen les nemen en alle jeugdleden van TV Sleen hebben tennislessen. De lessen worden verzorgd door Future Tennis & Padel. Het lidmaatschap voor jeugdleden bestaat uit twee componenten.

1: Clubcontributie, deze is laag gehouden op 25 euro. Dit is ongeveer het bedrag wat de club afdraagt aan de KNLTB per lid.

2: Lesgelden. De lesgelden worden rechtstreeks door de tennisschool in rekening gebracht. Hiervoor is gekozen om de leskosten te beperken. (De vereniging moet 21% BTW berekenen en de tennisschool 6% over de leskosten)

De aanmelding voor tennislessen loopt via de postbus van het Bestuur. (Zowel voor junioren als voor senioren)

Voor een snelle verwerking van je aanvraag of vraag graag vermelden in de mail je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en M/V.

Direct na de open dag bij het begin het zomerseizoen starten de lessen en de tennistrainingen. Neem op tijd contact op of schrijf u in, want als de lessen eenmaal zijn gestart, kan les of training alleen in overleg en door bemiddeling van het bestuur. Dan gaan we kijken, in overleg met u en de tennisschool, hoe de lesindeling kan.

Er wordt op donderdag les gegeven in Sleen. Op dinsdag of donderdag kun je ook lessen volgen in respectievelijk Oosterhesselen en Zweeloo. Ook dat kan alleen in overleg en door bemiddeling van het Bestuur. We streven ernaar om de groepsgrootte tijdens de lessen zo optimaal mogelijk te hebben om de leskosten per leerling zo laag mogelijk te houden. In overleg met u, de tennisschool en de verenigingen in Oosterhesselen en Zweeloo proberen we de indeling optimaal te doen.

Tennislessen in de zomer zijn op ons tennispark. In de winter zijn er mogelijkheden bij TC Bargeres (Emmen); in de tennishal in Oosterhesselen of het Hampshire hotel in Emmen. Ook de winterlessen worden verzorgd door de tennisschool.

Future Tennis & Padel.

Future Tennis & Padel verzorgt sinds 2013 de tennis- en/of padeltrainingen bij verschillende clubs en verenigingen in Groningen en Drenthe. Future Tennis & Padel verzorgt momenteel haar trainingen bij de volgende verenigingen: Zuidlaarder Tennisclub (ZTC), TC Annen, TV Borger, TV Rolde en in 2020 zijn hier LTC de Kalkwijck, ATV de Hertenkamp, LTC Nohn, TC Okko en GKTC Gasselte bijgekomen. 

“Tennis of Padel als sport nummer één.”

Naast het verzorgen van zowel tennis als padel trainingen organiseert Future Tennis & Padel ook verschillende activiteiten zoals schooltennis, clinics, open dagen, ouderavonden, evenementen en toernooien. Momenteel zijn er vele trainers in dienst die samen de trainingen verzorgen op de verschillende verenigingen. Dit doen ze allen met veel plezier en passie. Het overkoepelende doel van Future Tennis & Padel is om meer mensen aan het tennissen en/of padellen te krijgen. Om tennis of padel voor zowel de kinderen als volwassenen (weer) sport nummer één te maken.