Er is van alles te doen bij TV Sleen!

Wekelijkse Clubavond

Elke dinsdag vanaf 19:00 uur is het clubavond. Seniorenleden zijn van harte welkom en met hun racket en ledenpas. Er wordt een willekeurige indeling gemaakt voor steeds een half uur tennis met vier personen per baan. De starttijd is 19:00 uur, maar later komen is geen probleem.

Competities

Elk jaar doet de club met een aantal teams aan de KNLTB competities, zowel in het voorjaar als in het najaar. De jeugd doet mee aan de Word Tour en verschillende Rood-Oranje-Geeltoernooien. Lees meer op de pagina competitie.

Kladder

Voor en na de zomer worden onderlinge wedstrijden gespeeld in een kladdercompetitie. In drie categorieën: enkel, dubbel en mix. Kladderen is een populaire activiteit, er doen veel leden doen mee!

Onderlinge najaarscompetitie

Vanaf september spelen de heren en de dames een onderlinge najaarscompetitie. De mannen op de zondag en de vrouwen op de vrijdagmiddag.  Deze competities zijn al jaren een groot succes.

Clubkampioenschappen

Jaarlijks is er de strijd om het clubkampioenschap. Leuke onderlinge wedstrijden en de winnaars mogen zich een jaar lang clubkampioen noemen.

Makelaardij de Flintentoernooi

Jaarlijks in week 24 organiseren we een open toernooi. Makelaardij de Flinten is vanaf 2010 sponsor van het toernooi, dat een groot aantal deelnemers uit de regio trekt.

Ratingtoernooi

Het eerste weekend van augustus staat het ratingtoernooi op het programma. Alle categorieën – enkel, dubbels en mix – worden op actuele rating gespeeld!