Zondag 6 september ZOSS ochtend te Zweeloo,
Wendy had de koffiepot al aangezet, Sia was bezig om buiten de zitplaatsen op 1.5m  te zetten, toen Trijntje zich als eerste  meldde. Maar om 9.30 waren alle 21 personen aanwezig. Eerst koffie/thee met zelfgebakken cake. Er werd gezellig gepraat. Nieuwe gezichten waren er maar ook bekende.

Van onze club waren er 9 personen, Oosterhesselen 6, Sleen 3 en Schoonoord ook 3. Wie waren gekomen? O.a. : Klaas, Herman, Berthy, Felice, Marianne, Jetty, Anneke, Jan Karst , Jitse, Yvonne, Liesbeth, Greetje, Johan, Rowlie, Tjeerd, Silvia en Trijntje en nog meer…..
Een mooie opkomst. Het weer was ook mooi; zon, licht bewolkt, weinig wind en droog.

Om 9.40 gingen de eerste 12 de baan op. En als je zo naar de 3 banen keek, werd er goed gespeeld. Lange rally’s, ook harde service’s, gekke missers( de zon speelde hierin een grote rol) en mooie volley’s. Dit is leuk om te zien. En na een rally van 15x volgde automatisch applaus van de kant.
De sfeer is sportief en relaxed. Op de baan wil je goed presteren en op het terras is het ontspannen met elkaar. Men speelde 2 x een 1/2 uur en een 8 tal speelden aan het eind nog door. Maar door een regenbui ( van zacht naar hard regenen), verliet toch iedereen de baan. Er werd om 12.00 uur nog na gedronken en de laatste hapjes verdwenen.
Een geslaagde ochtend.
Met dank aan Marjan en Wendy, die de kantine regelden.

Met sportieve groet, Sia

ZOSS TOSS in Zweeloo