Wegens succes verlengd: ZomerChallenge bij Tennis Vereniging Sleen

In de zomer van 2020 heeft de tennisvereniging in Sleen een bijzondere actie gehad: Een speciaal zomerabonnement voor drie maanden (juni-juli-augustus) voor slechts € 45,00, inclusief een drietal lessen van Tennisschool Koning.

Er is toen enthousiast gebruik van gemaakt. Daarom is er goed nieuws: Deze actie doen we ook weer in 2021. De lessen zijn op drie maandagavonden in juni bij voldoende deelname (minimaal zes mensen).

Voor wie?
De ZomerChallenge 2021 is bedoeld voor mensen die kennis willen maken met tennis, of misschien willen uitvinden of ze het nog kunnen …. 
In 2020 was de actie een succes. Speciaal voor hen die toen al speelden en het nog een jaar willen, is er éénmalig een verlenging mogelijk. Een lidmaatschap voor drie maanden kost dan € 60,00. Hieraan zijn geen gratis lessen meer gekoppeld.
Een zomerlidmaatschap is inclusief KNLTB-lidmaatschap voor deze periode.

Waar?
Op ons mooie tenniscomplex met vier gravelbanen aan de Zetelveenweg 1 C in Sleen. Alle banen zijn verlicht met LED-verlichting. Dus ook ’s avonds kun je lekker spelen!

Materiaal
Een tennisracket is op aanvraag te leen via de club. Op gravelbanen draag je bij voorkeur tennisschoenen of schoenen met zolen zonder profiel. Ben je eenmaal zomerlid, dan ontvang je van ons een sleutel van het sportcomplex en een KNLTB-pas.

Interesse? 
Meld je aan via bestuur@tvsleen.nl en maak er een lekker sportieve zomer van!

Corona

Ons gezellige clubhuis blijft vooralsnog gesloten (toiletgroep is open). De kantine is nog dicht, openstelling van het terras mag nu nog maar tot 20.00 uur. We hopen op snelle versoepeling van de maatregelen en kunnen dan wellicht weer op het terras serveren. Dat zal dus gebeuren op de momenten dat er bardiensten worden gedraaid door onze leden.
Vanzelfsprekend gelden alle RIVM-maatregelen rond hygiëne en afstand houden ook bij onze vereniging.
Wij opereren volgens de richtlijnen van de overheid en KNLTB.

ZomerChallenge bij TV Sleen