Nog ruim een maand en dan hoopt het nieuwe Plaza Sportz in Coevorden de deuren te openen (voormalige Racket & Bowlinghal). De laatste weken is er veel werk verzet en ze komen steeds dichter bij de afronding. Komende week zullen de vier padel banen worden opgeleverd en zal er een start worden gemaakt met de installatie van het spectaculaire Hyperbowling. Binnen twee weken hoopt men in Coevorden een startdatum te kunnen bepalen voor hun populaire Tennis wintercompetitie en de start van het gebruik van de twee indoor tennisbanen

De inschrijvingen voor deze wintercompetitie druppelen binnen. Van uit diverse verenigingen in de regio schrijven de spelers zich al in. Ook de spelers/speelsters van de TV Sleen kunnen zich inschrijven, Daarnaast hebben ze voor de (senioren) dames ook op dinsdag- en donderdag morgen een leuke competitie met momenteel 7 ingeschreven koppels op beide dagen. Het toernooi is te vinden via de volgende link; Wintercompetitie 2022-2023 | Toernooi.nl .

Of via toernooi.nl. Zoek dan boven in de zoekpagina op “Coevorden” en de wintercompetitie en dames dinsdag en donderdagcompetitie zullen hier verschijnen.
Tot zeer binnenkort in Plaza Sportz Coevorden!

Voor meer informatie, bel of mail ons gerust!

Met tennis én padel groet,

Plaza Sportz Coevorden

W: www.plazasportz.nl 
E: info@plazasportz.nl
T: 0524-516464
M: 06-43576838 

Wintercompetitie 2022-2023 Plaza Sportz