Helaas, het Corona-virus heeft langer nadelige effecten dan we allemaal gehoopt hebben.

Gisteren, 7 april, heeft de overheid besloten om alle maatregelen onverkort te laten doorlopen tot in ieder geval 28 april. Dat betekent concreet dat ook wij ons tennisseizoen niet mogen opstarten

Onzekerheid blijft
De KNLTB hoopt nog steeds op enig moment de voorjaarscompetitie te kunnen laten doorgaan, maar ook hier is onzekerheid troef. Rond 21 april komt hierover meer duidelijkheid.

En die onzekerheid blijft voorlopig voor veel meer dingen.

Het Flintentoernooi hebben we al uitgesteld. En in het licht van de huidige informatie zou het zo maar kunnen dat ook ons 50+ en Weekendtoernooi slachtoffer gaan worden: we blijven nauwlettend de vinger aan de pols houden. De draaiboeken liggen klaar, dus als het wél kan, kunnen we ook snel schakelen. Duim maar met ons mee …

De ZOSS-tossen en het ZOSS-toernooi: hetzelfde liedje. De Kladder is ook zo’n dingetje. De aanmeldingen zijn binnen en zodra het sein op groen springt en we mogen tennissen komt er een aangepast schema.

En met dichte banen is het slecht lesgeven: ook de lessen van Tennisschool Koning blijven dus voorlopig uitgesteld. We kunnen pas nieuwe afspraken gaan maken als duidelijk is wanneer we weer aan de slag mogen.

Banen speelklaar maken
Ons tenniscomplex is en blijft volgens de richtlijnen gesloten.
De vrijwilligers van de banenploeg hebben besloten om alle mogelijke risico’s uit te sluiten: zij hebben hun werkzaamheden nu op opgeschort tot 28 april. 

Rooster kantine- en parkdienst

We hadden het mooi voor elkaar: alles en iedereen netjes ingedeeld. Dat loopt dus in de soep. Omdat het nu nog geheel onduidelijk is wanneer ons seizoen wél kan starten, kunnen we nog geen nieuwe afspraken maken.

De kans is groot dat we een aangepast schema moeten gaan maken om de lasten eerlijk te verdelen: jullie krijgen hierover bericht zodra we meer weten.

Wat wél doorgaat: contributie

Een vereniging is van en voor de leden: dat geldt dus ook voor onze Tennis Vereniging. We moeten samen deze verwarrende tijden doorkomen én onze vereniging in de been houden.

Daarom doen we een beroep op de loyaliteit van al onze leden en innen we in deze ongewone tijden ‘gewoon’ de contributie.

Alle leden kregen al een nieuwsbrief van de KNLTB, waarin een toelichting hierover staat.

Nog vragen?
Heb je nog vragen? Stuur ze naar bestuur@tvsleen.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord

Namens het bestuur,

Klaas Schepers, voorzitter

Bericht van de KNLTB
We realiseren ons dat tennis bij uitstek een sport is die je op veilige afstand van elkaar kan uitoefenen. KNLTB, NGF (golf) en NOC*NSF zijn veelvuldig in overleg met het ministerie van VWS en het RIVM over het hervatten van vrij tennissen en trainingen onder bepaalde voorwaarden zodra de situatie het toe laat.

Tennisvereniging blijft van slag