Seizoen 2022

De coronacijfers gaan de goede kant op en wij kunnen, met de kantine open en zonder avondklok, vanaf half april met de kladder van start gaan.

We spelen in de categorieën DE, HE, DD, HD en GD. Je kunt maximaal in drie categorieën meedoen. Ga voor de dubbel DD, HD en GD dus alvast op zoek naar een maatje. Het is voor alle leden. (dus ook nieuwe leden) Je speelt meestal in één categorie, vijf of zes wedstrijden, tegen verschillende tegenstanders en verdeelt over het hele seizoen. Dus qua tijd prima te doen, want de wedstrijden duren maximaal een uur en het is leuk om tegen andere mensen buiten de eigen “clubjes” te spelen. De wedstrijden worden gespeeld op woensdag- en donderdagavonden vanaf 19:00 uur en de laatste wedstrijd start om 21:00 uur.

Bij de inschrijving is het mogelijk om verhinderingen op te geven. De inschrijving, via TOERNOOI.nl (Kladder TV Sleen), staat open op 5 maart tot uiterlijk 28 maart. Dat lijkt lang maar in de praktijk zijn er nogal eens mensen die het toch vergeten, of niet in kunnen loggen op toernooi.nl en dus te laat zijn en dat is jammer. Let op! Na 28 maart is inschrijving niet meer mogelijk, omdat indelen tijd kost en we half april starten.

Voor vragen en opmerkingen kunt U zich wenden tot Ans Bakker 0591-361783 of bakkeran@planet.nl. (let op: Mail van bakkeran@planet.nl komt soms in de spambox. Dit kun je zelf wijzigingen)

Inschrijven voor de “Kladder”