Hallo allemaal,
Wij hopen dat het goed met jullie en de mensen in je omgeving gaat! En dat jullie een beetje je draai hebben gevonden in de anderhalve meter samenleving. En we hopen natuurlijk dat jullie thuis nog een beetje aan tennis denken. En dat je ook nog een beetje lekker in beweging kunt zijn. 


Stand van zaken bij TV Sleen

Ondertussen verschijnen er in het nieuws voorzichtig positieve geluiden. Er mag binnenkort weer getraind worden door de jeugd. Hoe en wat komen we nog op terug in afstemming met Tennisschool Koning.

Dit betekent ook dat we het baanonderhoud weer gaan oppakken met onze baanploeg. Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Voor onze senior leden hebben we voor nu nog geen zicht op wanneer we weer bij elkaar mogen komen en wedstrijden spelen.

Tot 1 september ligt alles wat dat betreft waarschijnlijk nog stil.

Dat betekent ook dat naast het annuleren van het Flinten Toernooi ook het Actuele rating (weekend) toernooi in augustus nu van de baan is. Wel draaien we op een laag pitje door: de commissies en het bestuur bereiden voor wat mogelijk is.


Waar staan wij nu als club?

De coronacrisis heeft naast het niet kunnen tennissen, ook financiële gevolgen voor onze vereniging.

We hebben geen inkomsten uit de kantine en kunnen geen nieuwe leden verwelkomen. Daarnaast weten we ook niet wat de coronacrisis voor effect heeft op onze sponsorinkomsten. En onze vaste lasten blijven wel. Als bestuur zijn we in gesprek met onze partners en kijken we waar we in aanmerking kunnen komen voor financiële ondersteuning zoals subsidies. Wanneer er bij jullie nog ideeën zijn of initiatieven bekend zijn voor financiële ondersteuning dan horen wij dat graag. Ook als je ons daarbij actief wilt en kunt helpen, bijvoorbeeld bij het organiseren/regelen is dat zeer welkom.


Contributie

Om onze financiën op orde te houden gaan we op korte termijn de jaarlijkse contributie innen. Dit zal net als afgelopen jaren, via KNLTB.Club gedaan worden.

Jullie krijgen via e-mail een betalingsverzoek die je via Ideal kunt betalen. We snappen dat je dit jaar minder gebruik kunt maken van onze prachtige accommodatie. Je bent ook in 2020 lid van de tennisvereniging en daarmee contributie verschuldigd. We vragen je om de vereniging ook op deze wijze te blijven steunen. Daarmee draag je bij aan de continuïteit van de vereniging, zodat je straks als de situatie het toelaat en de banen weer volop open gaan kan tennissen bij TV Sleen.

Onze vereniging is van en voor onze leden; we moeten het samen doen. Alvast bedankt voor jullie begrip en steun. 
Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden of mail bestuur@tvsleen.nl. Dan houden we zo de lijntjes open.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

Uit het Bestuur