Onze vereniging doet mee aan de Clubkas Support-actie van de Rabo-bank. 

Voor de inschrijving hebben wij aan de Rabo-bank aangegeven, dat wij de financiële bijdrage willen investeren in de jeugd. 

Bij de Rabo Club Support gaat het erom dat onze leden, die ook lid zijn van de RABO-bank, vanaf 5 tot 27 september de gelegenheid krijgen om te stemmen op één of meerdere verenigingen van hun voorkeur.

Op basis van de uitgebrachte stemmen, krijgen de verenigingen dan een bijdrage van de RABO-bank. De vereniging moet dat geld bestemmen aan het vooraf aangegeven spaardoel. 

Ons doel: Omdat de jeugd één van de speerpunten is binnen de club, willen wij het geld graag besteden hieraan. Denk aan nieuwe materialen, of juist leuke activiteiten voor de jeugd.

Stemmen kun je door in te loggen in de Rabo app of op de Rabo website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Vervolgens zoek je en stem je op de vereniging/club van jouw keuze. Als lid kun je maximaal op drie verschillende verenigingen stemmen.

Jouw stem is geld waard. Kijk voor aanvullende informatie en de voorwaarden op RABO-clubsupport.

Tot en met 27 september kan er dan gestemd worden. Stem dus ook en stem voor ons.

Op 10 oktober horen alle deelnemende clubs welke financiële ondersteuning ze krijgen. Via onze website zullen we die info snel aan onze leden doorgeven.

Op basis van de actie, deelde de RABO-bank in 2021 ruim 15 miljoen euro uit.

Op het moment dat de stemperiode aanbreekt, zullen we hiervoor (via website, nieuwsbrief) nog een keer aandacht vragen voor deze actie.

TV Sleen ingeschreven voor de Rabo-club support