Het is ons uiteindelijk gelukt om een goede ervaren tennisleraar te vinden voor het jaar 2023 & 2024. Dit jaar worden de lessen gegeven door Jan-Hans Picek. Wil je meer informatie over de inhoud van tennislessen neem dan contact op met tennisleraar Jan Hans Picek via de mail of telefoonnummer 06 558 642 88. Zie bijlage met extra uitleg wat tevens dient als aanmeldformulier welke jullie kunnen terugsturen via de mail. Een (zomer) lidmaatschap bij één van de verenigingen is verplicht om te kunnen deelnemen aan de lessen.

Er wordt gelest op de woensdag.

Voor de ouders van junioren, indien het gaat om basisschool gaande kinderen dan zijn de eerste vier lessen in April geheel vrijblijvend gratis en kan er zonder lidmaatschap deelgenomen worden. Alleen de overige 14 lessen worden in rekening gebracht mocht je de proefperiode omzetten in de volledige lesperiode + lidmaatschap.

Mochten er overige vragen zijn stel die gerust via de mail of via een sms/whatsappje aan 06_10 09 83 96

In de laatste week van Maart zullen we vervolgens de groepsindeling bekend maken. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen is het mogelijk om zelf een groep samen te stellen, echter bij genoeg aanmeldingen zal de verdeling worden gedaan op basis van speelervaring/sterkte.

Met vriendelijke groet,

Bestuur TV Sleen

Tennislessen 2023