Wij doen mee aan de Rabo ClubSupport
Onze vereniging doet mee aan de Clubkas Support-actie van de Rabo-bank. 

Voor de inschrijving hebben wij aan de Rabo-bank aangegeven, dat wij de financiële bijdrage willen investeren in onze zomeractie. In 2021 willen de actie verder uitbreiden, speciaal voor jeugd van basisschool en voortgezet onderwijs. Acties in de zin van aangepast lidmaatschap-met-korting, aanbod van trainingen en organisatie van extra activiteiten.

Het gaat er in ieder geval om, dat onze leden, die ook lid zijn van de RABO-Bank “Het Drentse Land”, vanaf 5 oktober tot 25 oktober de gelegenheid krijgen om te stemmen op één of meerdere verenigingen van hun voorkeur.

Op basis van de uitgebrachte stemmen, krijgt onze vereniging dan een bijdrage van de RABO-bank. De vereniging moet dat geld bestemmen aan het vooraf aangegeven spaardoel. Onze is dus nu: Ledenwerving om de continuïteit van de vereniging te waarborgen.  

Vanaf 5 oktober kun je dus op ons stemmen. Door in te loggen in de Rabo app of op de Rabo website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Jouw stem is dus geld waard. Kijk voor aanvullende informatie en de voorwaarden op Rabobank.nl/clubsupport.

Tot en met 25 oktober kan er dan gestemd worden. Stem dus ook en stem voor ons.

Rabo ClubSupport