Onze vereniging doet mee aan de Clubkas Support-actie van de Rabo-bank. 

Voor de inschrijving hebben wij aan de Rabo-bank aangegeven, dat wij de financiële bijdrage willen investeren in veilige speelmogelijkheden voor de kinderen. 

Bij de Rabo Club Support gaat het erom dat onze leden, die ook lid zijn van de RABO-bank, vanaf 4 oktober tot 25 oktober de gelegenheid krijgen om te stemmen op één of meerdere verenigingen van hun voorkeur.

Op basis van de uitgebrachte stemmen, krijgt onze vereniging dan een bijdrage van de RABO-bank. De vereniging moet dat geld bestemmen aan het vooraf aangegeven spaardoel. 

Onze is dus nu: Op ons sportpark willen we voor kinderen kleinschalige, leuke en veilige speelmogelijkheden inrichten. We denken dan aan een zandbak met kleinschalige klauter- en glijmogelijkheden. 

Met de groei en het verjongen van ons ledenbestand komen er ook steeds vaker jonge kinderen mee met hun ouders naar het tennispark. Dat willen wij als vereniging ook graag stimuleren.

Stemmen kun je door in te loggen in de Rabo app of op de Rabo website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Vervolgens zoek je en stem je op de vereniging/club van jouw keuze. Als lid kun je maximaal op drie verschillende verenigingen stemmen.

Jouw stem is geld waard. Kijk voor aanvullende informatie en de voorwaarden op RABO-clubsupport.

Tot en met 25 oktober kan er dan gestemd worden. Stem dus ook en stem voor ons.

Tussen 1 en 14 november horen alle deelnemende clubs welke financiële ondersteuning ze krijgen. Via onze website zullen we die info snel aan onze leden doorgeven.

Op basis van de actie, deelde de RABO-bank in 2020 ruim 15 miljoen euro uit.

Rabo Club Support: Stem op TV Sleen