Tijdens het 40-jarig jubileumfeest op 3 september is onze nieuwe clubkleding gepresenteerd. Het heeft even geduurd, maar inmiddels hebben wij  alle maten ontvangen. Dat betekent dat de kleding gepast kan worden op maandag 31 oktober en donderdag 3 november tussen 19.30 – 21.00 uur in de kantine van de tennisvereniging. 

Nog even in het kort: Het kledingmerk is van The Indian Maharadja. De clubkleding bestaat uit een trainingsbroek, trainingsjasje, shirt en een rokje of broekje (man). Op het shirt laten we het logo van de vereniging drukken.

Bij voldoende belangstelling ontvangen wij eenmalig van onze sponsor Intersport 30% korting op alle kleding. Dat betekent dat een totale set i.p.v. € 190,- omstreeks € 140 gaat kosten Er staan paspoppen in de kantine met de kleding. Je kunt de kleding dus nog even goed bekijken. Wij noteren de bestellingen en sturen die door naar Intersport. Zo staan we er in het voorjaar mooi op met z’n allen .

Aanmelden voor de pasavonden is niet nodig. Wij zien jullie graag op één van de avonden. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via de mail.

Pasavonden clubkleding