Zoals al aangekondigd in de nieuwbrief hebben wij op 1 april de Grand Opening van ons tennisseizoen!

Er zijn veel mensen druk bezig om het sportpark weer spik en span te hebben voor het nieuwe seizoen. Hierbij zijn er een aantal nieuwe ontwikkelingen geweest welke wij op 1 april willen onthullen!

Vanaf 15:00 uur zijn jullie van harte welkom op het sportpark, Klaas zal jullie allemaal welkom heten en het seizoen weer openen. Hierbij is er dus ook aandacht voor alle nieuwe dingen waar een aantal mensen druk mee bezig zijn geweest! Hierna, om ongeveer 15:45 zal er een TOSS zijn, doe je tenniskleding dus aan! Mocht je gewoon willen komen zonder te tennissen, is dat natuurlijk ook helemaal prima!

Vanaf 17:00/17:30 zal er wat eten zijn waar iedereen aan kan deelnemen. Om een beetje een indicatie te hebben van hoeveel er gemaakt moet worden, is het fijn om even aan te geven of je mee eet of niet. Dit kan via de mail naar Bestuur, of geef dit aan bij iemand van de organisatie.

Er zitten geen kosten aan verbonden. Het drinken is voor eigen rekening.

We hopen op een grote opkomst, mooi weer en veel gezelligheid waarbij we geen eindtijd hebben en doorgaan zolang het gezellig is!

Groet, Berthy, Maral, Monique en Elsbeth.

Opening van het tennisseizoen