Afgelopen zaterdag hield onze vereniging haar jaarlijkse open dag. In dit geval deed ze dat samen met de buur-verenigingen uit Oosterhesselen en Zweeloo. Bij alle drie verenigingen wordt namelijk les gegeven door Tennisschool Koning uit Emmen. 

Er was een traject opgezet, dat in Sleen startte, Oosterhesselen aandeed en in Zweeloo eindigde.

De weersomstandigheden in Sleen waren goed. Droog en helder. Beetje koud ten opzichte van de dagen er voor, maar wel een mooie temperatuur om te sporten. Met een beetje zon wordt het op gravel al snel warm.

De banen van onze tennisvereniging lagen er prachtig bij. Dat nodigt dan ook snel uit tot een balletje slaan.

In eerste aanleg waren er acht deelnemertjes. Die morgen dus ruimte genoeg om met de sport kennis te maken. De clinic was bedoeld voor aspirant tennissers in de leeftijd tot en met 26 jaar (Corona regels)

Voor de deelnemers had de tennisleraar, Johan Koning, een mooi circuitje in elkaar gezet. Na een uurtje was het zover dat alle vier banen in gebruik waren.

De vereniging houdt haar open dag helemaal in het begin van het seizoen. Het instappen wordt dan vergemakkelijkt doordat meer mensen tegelijk lid worden en de tennislessen al in de eerste week van start gaan.

Maar net als bij de andere (buiten)sportverenigingen staat de Corona een beetje gezelligheid nog in de weg.

Open Dag