Een beetje tegenstrijdig misschien. We hebben net een bericht van de KNLTB binnen gekregen dat sporten weer mag. Zowel binnen als buiten. Voor tennis; zowel Enkel als Dubbel. Weliswaar onder de nodige voorwaarden. Zo kan er bij voorbeeld geen gebruik worden gemaakt van de kantine. Zeg maar van de Horeca. Voor binnensporten moet je een CTB (Corona Toegangs Bewijs) kunnen laten zien. Verder moet je tot aan en vanaf de baan een mondkapje dragen. Je kunt de spelregels nog eventje na lezen op de website van de KNLTB en die van het RIVM.

Wij houden altijd nog een extra slag om de arm. Op onze zomer-tennisbanen kun je alleen maar spelen als de conditie van de banen dat toelaat.

Door de vorst van de afgelopen tijd zijn de lijnen uit het gravel omhoog geduwd en is het gravel los gevroren. De lijnen steken een halve centimeter boven hun omgeving uit en zijn hun grip daarop verloren.

Er op spelen maakt de banen kapot en de spelers lopen risico op lichamelijk letsel. Om die reden heeft het baancommissariaat besloten om de banen af te ruimen.

In maart worden de banen opnieuw in gereedheid gebracht. Rond 26 maart hopen we de banen weer bespeelbaar te hebben.

Onze banen zijn gesloten