Op donderdagavond 15 september is de kladdercompetitie afgesloten onder het genot van een uurtje tennissen, appelcake en een bitterbal met drankje. Naast getennist werd er ook gesjoeld, met handicap en de glorieuze winnaar was Jannes met 102 punten ! 

Een kleine terugblik

Gelukkig geen coronamaatregelen meer, maar door de tennislessen op woensdag werd het schema aangepast en waren er weinig banen meer beschikbaar voor de ‘vrije tennissers’. Ook merk je dat de agenda’s van de deelnemers ‘na corona’ snel vollopen, waardoor een aantal wedstrijden mede niet meer gespeeld zijn. Ook speelden langdurige blessures een vertragende rol in het geheel. Er kan nog steeds worden ingehaald, maar de uitslagen tellen niet meer mee voor de definitieve vaststelling van de winnaars.

Volgend jaar nieuwe kansen en bij de kladder gaat het om gezelligheid en spelen met andere leden van de TV Sleen, dus buiten je eigen groep.

Dit jaar ; deelname van 54  personen en 80% van de wedstrijden is gespeeld. Volgend  jaar weer op naar de cijfers van 2021 ( toen werd ruim 90% gespeeld). Maar ja in Corona tijd waren er minder recreatieve mogelijkheden en veel minder vakanties.  

Kortom : 

Winnaars KLADDER 2022
HE een poules 
Jasper Ruinemans. 

DE Poule
Ans Bakker 

DD één  poule. 

Bovenaan staan Elsbeth en Rozemarijn, maar bij 7 wedstrijden hadden Berthy en Leny hen qua puntenaantal kunnen inhalen. 

Elsbeth Bos en Rozemarijn Bos , 12 punten met 7 gespeelde wedstrijden

Ans Bakker en Tootje Tolede , 11 punten met 7 gespeelde wedstrijden

Berthy Legierse en Leny de Jonge  9 punten met 5 gespeelde wedstrijden                      

HD  – één  poule. 

Drie winnaars. De volgende duo’s hadden 6 punten  Bob Veenstra en Alex Veenstra, Jaap Ramaker en Gezienus Woering , Jannes van Genne en Cor Molenaar, waar bij de eerste twee duo’s 1 wedstrijd minder hebben gespeeld. 

GD twee poules. 
Poule 1 

Hester en Jasper Ruinemans. 

Spannende poule. Hester en Jasper hebben nipt met 7-6 gewonnen van Koos Krekelaar  en Geke Mennink, waarbij  Hester en Jasper net 2 punten boven Koos en Geke eindigden. 

Poule 2 

Willard Faber en Ans Bakker . Ook deze poule was spannend, de wedstrijd tegen Conny en Jan werd nipt met 9-7 gewonnen. Conny en Jan werden 2e.

Namens TV Sleen
De toernooileiding.

 

Kladder 2022 TV Sleen Terugblik en uitslagen