Het weer is mooi. De krokussen bloeien en het gravel lonkt naar ons! Dus kunnen we ons weer inschrijven voor de onderlinge clubcompetitie! Speel je mee in één, twee of drie categorieën?

We spelen dus in de categorieën DE, HE, DD, HD en GD. Je kunt in maximaal drie categorieën meedoen. Als je nog een maatje zoekt, meld het me dan even telefonisch. Er is altijd wel iemand te vinden.

Voor wie?

Het is voor alle leden. Ook voor nieuwe leden! In één categorie speel je meestal vijf of zes wedstrijden, tegen verschillende tegenstanders en verdeeld over het hele seizoen. Op niveau indelen wordt altijd geprobeerd, maar is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Hoelang duurt een wedstrijd?

De wedstrijden duren maximaal één uur. (Dat is inclusief inspelen en het vegen van de baan) Het is leuk om tegen andere mensen buiten de eigen “clubjes” te spelen. We tellen door met de games.

Wanneer?

De wedstrijden worden gespeeld op de woensdag- en donderdagavonden. Van 19:00 uur en de laatste wedstrijd start om 21:00 uur. Verhinderingen opgeven is mogelijk, als je je inschrijft. Kijk even of het zal passen in de agenda. Er zijn ongeveer dertig speeldagen. Maar als je partner alle woensdagen al niet kan, wordt het wel lastig om in te delen.

De inschrijving via Toernooi.nl (Kladder TV Sleen) staat nu open. Tot uiterlijk 31 maart. Dat lijkt lang, maar in de praktijk zijn er nog al eens mensen die het toch vergeten, of toch niet in kunnen loggen op toernooi.nl en dus te laat zijn en dat is jammer. Let op: Erna is inschrijven niet meer mogelijk, omdat indelen tijd kost en we half april starten.

Voor vragen en opmerkingen kunt u zich wenden tot Ans Bakker. (0591-36 17 83 of bakkeran@planet.nl) De mail van deze mailbox komt soms in de spambox terecht. Dit kun je zelf wijzigingen.

Ans Bakker

Inschrijven voor “De Kladder”