Ook dit jaar is er weer onze succesvolle onderlinge clubcompetitie voor de volgende categorieën:
HE, DE, HD, DD en GD. Inschrijven is dus mogelijk in 3 categorieën via toernooi.nl(Sleen, kladder). Ga op tijd op zoek naar een maatje, als je nog iemand zoekt of informeer bij het bestuur – welke nieuwe leden er zijn.

De wedstrijden worden gespeeld op woensdag en donderdagavonden vanaf 19:00 uur en de laatste wedstrijd start om 21:00 uur.
Verhinderingen opgeven is mogelijk, maar probeer er spaarzaam mee om te gaan om een goede verdeling van de wedstrijden mogelijk te maken.

Speciaal voor ‘druk bezette mensen’.
Vorig jaar is bij de dames alles gespeeld!!!!. Maar bij de heren en in de mixed competitie zijn in een aantal poules veel wedstrijden uitgevallen. Het is verstandig om dan een vervanger achter de hand te hebben en niet de wedstrijden uit te stellen. Want van uitstel komt helaas vaak afstel.

De regels voor een kladder zijn als volgt: 1 uur tennissen (dit is inclusief inspelen en vegen) en zelf voor ballen zorgen.

Aanmelden kan t/m 6 april via toernooi.nl. Voor vragen en opmerkingen kunt u zich wenden tot Ans Bakker 0591-361783 of bakkeran@planet.nl

Inschrijven Kladder 2019