Na een overweldigend succes vorig jaar, organiseren we ook dit jaar weer de clubkampioenschappen. Iets later dan vorig jaar, nu namelijk van maandag 30 augustus tot en met zaterdag 4 september. Op zaterdag zullen aan het begin van de avond de clubkampioenschappen overlopen in het feest van het 40 jarig jubileum.

We starten doordeweeks, afhankelijk van het aantal deelnemers, om 18:00 of 19:00 uur.

Je kunt je inschrijven voor maximaal 2 categorieën en je mag maximaal 2 verhinderingen opgeven. Op de zaterdag kun je geen verhinderingen opgeven, want dan spelen we de (halve) finales.

Inschrijven is mogelijk in de volgende categorieën:

Heren-/Dames Enkel

Heren-/Dames Dubbel

Gemengd Dubbel

Opgeven gaat net als bij de kladdercompetitie via www-toernooi-punt-nl. Inschrijven is mogelijk vanaf zaterdag 24 juli tot en met maandag 16 augustus. 

Bij alle categorieën kun jij je inschrijven voor niveau 7 of 8. Bij te weinig deelname kunnen er niveaus samengevoegd worden.

Voor de zomerleden is dit natuurlijk een ideaal moment om het geleerde van de zomer te gaan toepassen in wedstrijden. Als je net begint is het gebruikelijk om je in de categorie 8 in te schrijven. Het is een gezelligheidstoernooi en het behaalde resultaat telt dan ook niet mee voor de rating. Je wint de wedstrijd door 2 sets te winnen waarbij de 3e set een super tiebreak is.

Voor vragen kun je terecht bij Jasper Ruinemans of Kelvin Jager.

Let op: staat voor jou een kladder gepland in die week? Dan is even verzetten het devies.

Tijdens de week van de clubkampioenschappen is er géén dinsdagavondtoss!

Het Clubkampioenschap 2021