De weergoden waren ons dit jaar goed gezind: drie dagen mooi weer, geen spatje regen!

(Op maandag viel het water alsnog naar beneden, maar dat kon ons niet meer deren.)

Na een drukke voorbereidingsperiode stond de toernooicommissie er vrijdagochtend 13 september om 09.00 uur helemaal klaar voor om dit weekend de bijna 100 deelnemers te ontvangen. Samen speelden zij bijna 90 wedstrijden, met tal van spannende en sportieve hoogtepunten.

Mede dankzij een hele groep vrijwilligers verliep ook de horeca soepeltjes, de koelwagen zorgde ervoor dat drankjes, sporters, vrijwilligers én bezoek op goede temperatuur bleven. De twee tenten op de minibanen bleken goede plekken om te vertoeven.
Het park lag er dankzij de parkcommissie prachtig bij, de kantine was tiptop gepoetst door Grietje (die ook op zaterdag en zondag in alle vroegte al weer kwam schoonmaken) en alle koelkasten waren tot de nok gevuld. De banen waren optimaal geprepareerd  – hulde voor de baanvrijwilligers – en doorstonden het spelersgeweld glansrijk, tot genoegen van de spelers.

Zondag eind van de middag na de spannende finales, wederom in de zon, heeft voorzitter Klaas de prijzen kunnen uitreiken.
Maandag was het weer alle hens aan dek om op te ruimen en schoon te maken, ook weer gelukt dankzij al die vrijwilligers!

Het bestuur dankt álle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het slagen van het toernooi.

Geslaagd Actueel Rating Toernooi