De volgende week starten de najaarscompetities. Zowel voor de junioren als voor de senioren. De KNLTB competities, maar ook de competities die we intern, en dus alleen maar op onze eigen banen spelen.

In dit bericht brengen we ze in beeld.

Het “rode” team van onze junioren bijt op onze banen het spits af op zondag 9 september. Ze zijn te zien vanaf 09:00 uur. Bij ons zijn dan Ter Apel, Vesna, Bargeres en De Hertenkamp op bezoek.

Het “oranje” team start eveneens op 9 september maar dan uit. Zij spelen op  23 september thuis. We zijn dan gastheer voor De Hertenkamp, De Weide, Westerbork en Hollandse veld.

 

In de KNLTB competities zijn vijf teams actief.

Het Vrijdagavond Heren Dubbel 17+ team start op 14 september thuis tegen Zuidlaren.

Het Donderdagmorgen Dames Dubbel 17+ team start ook thuis maar dan op 13 september tegen Smalhorst.

Het Zaterdag Dames Dubbel 17+ team begint thuis op 15 september tegen Hardenberg.

De Zondag Dames 17+ spelen op 16 september thuis tegen Borger.

Het gemengd 8&9-team van Sleen speelt op donderdagavond zijn eerste wedstrijd in Sleen tegen Dedemsvaart op 13 september.

Via de links is het programma en zijn de resultaten te volgen.

Op de vrijdagen van 13:30 uur tot 16:00 uur wordt er een interne competitie Dames Dubbel gespeeld. Start op 7 september en loopt door tot 12 oktober.

Op de zondagen wordt er een onderlinge najaarscompetitie voor Heren gehouden van 09:00 – 14:00. Er spelen twee ploegen op 16 september. Op 30 september zijn alle banen bezet met vier ploegen. Op 7 oktober zijn alle banen bezet met vier ploegen. Op 14 oktober spelen er twee ploegen in die competitie.

We voegen nog een lijstje bij waarop de thuiswedstrijden staan vermeld van alle KNLTB junior/senior competities en interne competities. Daarmee zie je de baanbezetting voor de komende periode en kun je nog eens langs gaan om onze ploegen te zien spelen.

De najaarscompetities