De Ans en Nico toss was een succes! Er waren zo rond de 32 mensen aanwezig.

Na dat het eerder was afgelast, kon het nu gelukkig doorgaan met goed weer.

Eerst werd er een rondje gespeeld, daarna werd er koffie/thee gedronken met een heerlijk stuk taart erbij die enkele onder ons zelf gemaakt hadden. (Daarvoor hartelijk dank). Klaas heeft na de koffie een toespraakje gehouden over de activiteiten en functies die Ans en Nico door de jaren heen gedaan hebben en nog doen tot hun vertrek naar Vianen, wat waarschijnlijk in de maand februari gaat plaatsvinden.

De hele avond kon men genieten van de prachtige fotoreportage die Fred bij elkaar had gezocht voor een PowerPoint programma. Allemaal foto’s waar Ans en Nico de hoofdrol hadden natuurlijk. Klaas heeft gezorgd dat het mooi op het scherm kwam in de kantine. Super leuk gedaan. Er kwamen daarbij natuurlijk weer allerlei herinneringen naar boven.

Toen weer even een balletje slaan. Daarna hebben zowel Nico als Ans nog een woordje gedaan over hun belevingen en functies binnen de vereniging.

Ans is ooit nog eens op trainingskamp geweest met een aantal dames in Turkije, dit was grote pret. Ook vertelde Ans , ooit een beker te hebben gekocht samen met Tootje ter ere van hun overwinningen die ze zo door de jaren heen hebben behaald. Hij staat nu op het bureau van Ans. 

We werden getrakteerd door Ans en Nico op een Italiaans likeurtje met toefje slagroom. Was pittig lekker drankje! 

Natuurlijk ontbraken op deze avond niet de gehaktballen van onze Jannes. Ze waren in groot en in klein formaat aanwezig. Er werd weer van gesmuld. Ook was er kaas en de bitterballen + de chips met chilisaus waar Ans zo van houd. 

Er werd nog gezellig nagepraat door een aantal mensen , kortom het was een geslaagde avond. 

Ans en Nico bedankt , het gaat jullie goed in jullie nieuwe woonplaats Vianen.

Namens bestuur,

Berthy 

De Ans en Nico Toss