We zijn met ons allen weer voortvarend van start gegaan met de kladder in april 2023 en tot het laatst zijn er wedstrijden ingehaald.
Op een mooie donderdagavond, 14 september, onder het genot van drankje en hapje hebben we de kladder afgesloten en zagen we nog mooie wedstrijden.

Eerst wat statistiek: 54 spelers ( 58 inschrijvingen) 4 meer dan vorig jaar ) En 86 % gespeeld ( vorig jaar 80 % )In de heren dubbel B poule is alles gespeeld !!!! 
(Nico, Piet, Dirk, Fred, Peter,Klaas, Ruben, Bob en Arjan, Jurgen) 

Spelers
Helaas een aantal blessures, van Janny , Leny, Elsbeth, Carmen, Conny. zodat een aantal wedstrijden in gewijzigde samenstelling hebben plaatsgevonden of zelfs niet zijn gespeeld. Beterschap voor allen.

Poules/indeling en winnaars De poule indeling was anders als vorig jaar mede i.v.m. de aanmeldingen. In de GD ,DD en in de HD categorie waren er nu 2 poules , maar in bijna elke poule sterkere en iets minder sterkere spelers zaten, zodat er een finale gespeeld kon worden.

Winnaars in de 5 categorieën. 
1 poule HE / 9 spelers, Kampioen – Jasper, met 2e Kelvin
1 poule DE / 3 spelers , winnaar Ans.
In de GD poules ( 2 poules) waren de winnaars Geke en Jeroen en Maral en Alex. De eerste waren niet aanwezig zodat deze finale misschien op een ander moment gespeeld kan worden.
In de DD ( 2 poules) Winnaars in beide poules zijn : Carmen en Berdien en Hendrien en Dianne. Bij de finale vanavond is Hester ingevallen voor Carmen en na een mooie pot zijn de winnaars Hendrien en Dianne. Misschien kan de finale in oorspronkelijke vorm nog een keer worden gespeeld en anders volgend jaar nieuwe kansen.
HD( 2 poules)
Arjan en Jurgen ( nipt net boven Bob en Ruben ) speelden de finale tegen Gert en Arnold , waarbij de laatste kampioen zijn geworden.

Gefeliciteerd allen.
Namens TV Sleen,

Ans

De afsluiting van de Kladder 2023