De maatregelen voor tennis in het kort:

Sporten blijft mogelijk, zowel buiten als binnen.

Tijdens het sporten is de 1.5 meter afstand niet nodig, wel buiten de baan of op het park. Geef elkaar de ruimte.

Voor buiten sporten is het niet nodig om via de corona-app de QR code te laten zien.

Een QP-code is wel nodig voor alle activiteiten op binnen- sportlocaties voor sporters van 18 jaar en ouder. Dit betekent dus dat elke tennisser vanaf 18 jaar een QR-code moet laten zien wanneer hij of zij wil vrij spelen, een training heeft of een wedstrijd gaat spelen in een tennishal.

Horeca op sportlocaties mag open van 6.00 uur tot 20.00 uur. Een QR-code is nodig voor iedereen van 18 jaar en ouder bij het betreden van de binnenruimtes, horeca en terras van de sportlocatie. Een vaste zitplaats is verplicht. Dit betekent dus dat iedereen die gebruik maakt van het clubhuis of het buitenterras op een vereniging een QR-code moet laten zien. Dit geldt ook voor de andere binnenruimtes, zoals kleedkamer, toilet en bestuurskamer.

Publiek is niet toegestaan op het park of in een hal.

Ouders, familie en vrienden kunnen niet komen kijken bij trainingen en wedstrijden.

Uitzondering:

Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en vrijwilligers hoeven geen QR-code te tonen in binnenruimtes op verenigingen en binnensportlocaties. Denk hierbij aan leraren, coaches, onderhoudsprofessionals, competitie- en toernooileiders en andere vrijwilligers zoals ouders die moeten rijden naar een training of wedstrijd. Bij ons b.v. parkdienst, baanonderhoud, schoonmaak en leveranties.

Het clubhuis mag na 20 uur nog wel gebruikt worden door toernooi- of wedstrijdleiding. De horeca blijft dan wel gesloten

Corona Update