Het is de bedoeling om de clubkampioenschappen weer nieuw leven in te blazen.

Met al die nieuwe leden, gebrekkige vakantiemogelijkheden en toernooien die niet door zijn gegaan, is dit het moment om de clubkampioenschappen te organiseren. 

Het kampioenschap vindt plaats in week 30 van maandag 20 juli t/m zondag 26 juli. De inschrijving staat open voor iedereen vanaf 17 jaar. Dus ook voor de leden met een zomerlidmaatschap.

Het is de bedoeling om ’s avonds en in het weekend te spelen. Je kunt maximaal twee verhinderingen opgeven. Zondag 26 juli zijn de finales. Voor die finale dag kun je geen verhindering opgeven.  

Het inschrijven gaat via www.toernooi.nl en je kunt je inschrijven van donderdag 2 t/m maandag 13 juli. Er komt nog een extra mail met informatie.

Voor de nieuwe leden werkt het als volgt: Klik op de link hierboven. Klik vervolgens op de blauwe balk ‘klik hier om in te schrijven’. Je krijgt dan een scherm om in te loggen, maar voor de eerste keer moet jij je registeren. Zie blauwe menu aan de rechterkant en druk op de knop registreren. Maak een account aan en je kunt inloggen en jezelf inschrijven. Succes!

Je kunt je opgeven voor de onderstaande categorieën.  Je mag je zelfs opgeven voor 3 categorieën als je zin hebt. Het kan natuurlijk zijn dat door te weinig opgaves een categorie niet doorgaat of samengevoegd wordt. Maar schroom je niet en schrijf je in! Ook nu blijven alle Corona maatregelen van toepassing.

Heren Enkel (Speelsterktes HE 6, HE 7, HE 8)

Heren Dubbel (Speelsterktes HD 6, HD 7, HD 8)

Dames Enkel (Speelsterktes DE 6, DE 7, DE 8)

Dames Dubbel (Speelsterktes DD 6, DD 7, DD 8)

Gemengd Dubbel (Speelsterktes GD 6, GD 7, GD 8)

De organisatie is in handen van: Arjan Habing en Jasper Ruinemans

Clubkampioenschappen 2020 TV Sleen