Beste mensen, 

Onze seizoen afsluiting met toss en chinees buffet op zo.24 sept.viel goed bij de aanwezige leden.

Het was erg gezellig. Gedurende de middag druppelde de mensen binnen, de meesten wilde wel even een balletje slaan. Ook waren er weer toekomstige leden aanwezig, leuk om dat kleine grut zo te zien kruipen en spelen met elkaar. Er werden weer de nodige taartjes gebakken in de zandbak.

Voor het eten heeft Klaas onze voorzitter nog even een kort woordje gehouden. Daarna hebben we gesmuld van het Chinese buffet die Elsbeth en Rozemarijn opgehaald hadden in Noord Barge. Gelukkig bleef het keurig in de bakken en kwam het niet verspreid in de auto terecht. 

Er waren uiteindelijk zo’n 26 volwassenen aanwezig met eten. De kindertjes hadden patat en kipnuggets en de jongste onder ons een heerlijk prakje door mama zelf gemaakt. 

Het was goed bevallen en voor herhaling vatbaar. 

Van de winter wordt er ook vast weer wat georganiseerd, daar zijn we niet bang voor. De leden worden daarvan dan op de hoogte gesteld. 

Voorlopig kan er nu nog worden buiten gespeeld zolang het weer het toe laat. Voor de mensen die in de hal gaan spelen een fijn winterseizoen. Maar eerst wordt er nog druk najaarscompetitie gespeeld. 

Vr.gr namens bestuur,

Berthy 

Afsluitende toss en Chinees buffet