Op 8 september start de onderlinge najaarscompetitie voor Herenteams.

We hebben de aanvoerders van vorig jaar inmiddels aangeschreven met de vraag of zij weer een team kunnen opstellen.

In de ONC speel je als team. Per confrontatie worden er twee enkels en drie dubbels gespeeld. Voorwaarde is dat je voor de enkels twee verschillende spelers op moet stellen en tevens voor de dubbels, teams die steeds van samenstelling verschillen.

Minimaal ben je daarvoor dus drie spelers nodig per confrontatie.

(A en B spelen beide een enkel; de drie dubbels worden dan A met C; B met C; A met B)

Een team van 4 geeft meer evenwicht en met een team van 6 kun je nog dagen vrij-roosteren en dus rekening houden met individuele wensen.

De herenteams spelen de najaarscompetitie op de zondag. Koffie om 09:00 uur; start om 09:30 uur met uitloop in de middag. Er spelen vier teams tegelijk. (De banen zijn dus bezet)

Na aanmelding zorgt de technische commissie voor het competitieschema en de ballen. De TC bemiddelt niet in het samenstellen van de teams of het rekruteren van teamleden; de TC bepaalt ook niet hoe het team wordt ingezet. Dat alles wordt overgelaten aan de aanvoerders. De communicatie vanuit de TC vindt uitsluitend plaats via die personen

Om een goed schema te maken en ook nog de teams de gelegenheid te geven om hun teamleden omtrent het speelschema te informeren, moet de opgave uiterlijk 30 augustus binnen zijn. Inlichtingen en aanmelding bij Fred de Vries

De onderlinge najaars competitie