Noodklok: Vacatures in bestuur en werkgroepen 

In de ALV van eind januari luidde voorzitter Klaas Schepers de noodklok: De bezetting in bestuur en overige commissies en werkgroepen nadert de kritische grens.

Met de gestage daling van het aantal leden, verdroogt ook de ‘vijver’ waaruit we vrijwilligers kunnen ‘vissen’. En het bestuur realiseert zich terdege dat veel leden in het verleden al jaren actief zijn geweest binnen bestuur en commissies.
Toch: we zijn een vereniging en zullen het ook nu met elkaar moeten fixen!


Bestuur
Formeel zou het bestuur vijf leden moeten hebben: we functioneren nu met vier. Twee van hen stellen zich per 2021 niet langer beschikbaar: Jacqueline van der Walle en secretaris Marjolein Kaas.
Dat betekent dat per 2021 feitelijk DRIE vacatures zijn in het bestuur.

Commissies en werkgroepen
Gelukkig zijn veel leden zeker op afroep beschikbaar voor taken in en rond de vereniging. Daar prijst het bestuur zich gelukkig mee.
Lastiger is het om de structurele bezetting van de commissies en groepen op peil te houden. Daarom dreigen we kwetsbaar te worden op diverse vlakken.
Al met al spreken we hier over TIEN vacatures. 

Oproep

Het is niet nieuw maar de situatie wordt urgent.
Daarom nu wederom een zeer dringende oproep aan alle leden. Wil een ieder bekijken of hij of zij voor een korte of langere periode beschikbaar kan zijn voor bestuurs- of andere taken? Informatie en aanmelding Wil je meer weten? Schiet dan een van de bestuursleden aan, daar kun je je ook aanmelden.

De noodklok luidt….