Jaarlijks doen er ruim 30.000 teams mee aan wat velen beschouwen als, de mooiste periode van het tennisseizoen: De KNLTB Voorjaarscompetitie. Zo’n 200.000 competitiespelers spelen wedstrijden en strijden met hun team voor de winst. Tennis is het gevoel van willen winnen en elkaar steunen als er verloren wordt. Door wedstrijden te spelen verleg je je grenzen, verbeter je jezelf keer op keer en je leert eenvoudig nieuwe mensen kennen. Iedereen kan meedoen, want er is altijd een wedstrijdsoort voor jou! Doe je ook mee?

We hebben een link opgenomen met een overzicht van het competitie-aanbod in onze regio. Het overzicht is in een tabel opgenomen per speeldag.  Voor jezelf kun je daarmee snel jouw mogelijkheden in beeld krijgen.

Verder zijn de speel- en inhaaldagen inmiddels bekend.

Wil je meedoen aan de voorjaarscompetitie meldt je dan aan met je team voor 22 december 2019. Aanmelden kan per mail naar:  Jacqueline van der Walle.
Geef duidelijk aan in welke competitie en op welke dag je wilt meespelen.

De voorjaarscompetitie is zowel voor ervaren tennissers, beginnende tennissers en nieuwe leden.
Bij onze club is het mogelijk om op vrij veel dagen/avonden van de week competitie te spelen. Ook voor beginnende tennissers zijn er voldoende mogelijkheden. Op de website van de KNLTB kun je ook meer informatie vinden over de voorjaarscompetitie.

Er zijn reeds enkele teams aangemeld. Meer informatie of vragen? Stuur een mail naar de mailbox van het Jacqueline.

Doe het snel. 
De uiterste inschrijfdatum is 22 december.

Aanmelden voorjaarscompetitie