Begin september willen we weer een start gaan maken met één van de laatste clubevenementen van het zomerseizoen. “De Onderlinge Najaarscompetitie” voor herenteams. Opgave kan uitsluitend als team. De aanvoerder kan het team via de e-mail aanmelden.

Sinds 2017 spelen we in de competitie twee enkels en drie dubbels. Op basis van een enquête in 2016 en een evaluatie in 2017  hebben we de competitie op deze manier iets ingekort.

We hebben er een stevig aantal jaren op zitten waarbij er per confrontatie vier enkels en twee dubbels werden gespeeld.

Als je het goed in elkaar steekt, kun je per confrontatie volstaan met een team van vier spelers, die ieders een enkel en een dubbel of twee of drie dubbels spelen.

De heren spelen hun najaarscompetitie op de zondag. Koffie om 09:00 uur; start om 09:30 uur met uitloop in de middag. Er spelen vier teams tegelijk. (De banen zijn dus bezet)

Een team bestaat uit minimaal vier spelers. Zes is een wenselijk aantal. Daar kun je een goed speelschema op zetten en is er door de aanvoerder nog rekening te houden met individuele wensen en activiteiten in de privé-sfeer.

Na aanmelding zorgt de technische commissie voor het competitieschema en de ballen. De TC bemiddelt niet in het samenstellen van de teams of het rekruteren van teamleden; de TC bepaalt ook niet hoe het team wordt ingezet. Dat alles wordt overgelaten aan de aanvoerders. De communicatie vanuit de TC vindt uitsluitend plaats via die personen.  De competitie start al op 9 september. Om een goed schema te maken en ook nog de teams de gelegenheid te geven om hun teamleden omtrent het speelschema te informeren, moet de opgave uiterlijk september binnen zijn.

Inlichtingen en aanmelding bij Fred de Vries

Aanmelden voor de Onderlinge Najaarscompetitie