Op 24 maart heeft de vereniging zijn “open dag” gehouden. Het hing erom. Normaal gesproken beginnen we veel eerder met het prepareren van onze banen en zijn we daardoor vaak klaar met de opening. Nu was de opening vanwege het paasweekend ook nog een week eerder gepland.

Maar het weer, zeg maar liever de winter, zat tegen. Tot en met donderdag zat er nog vorst in de banen. Met name op de banen drie en vier. De onderlaag, de lavalaag, was dik bevroren en de lichte gravel laag daarboven dooide door het zonlicht. Het was één kleverige smurrie. Nauwelijks beloopbaar.

Het was niet onze beste presentatie, maar het Bestuur heeft na lang wikken en wegen toch besloten om de “open dag” door te laten gaan. Het hele gebeuren speelde zich af in het clubgebouw, op ons terras, onze minibaan en in onze oefenkooi.

Met een goed resultaat. Door de publicaties zijn er toch veel mensen op af gekomen. De begeleiding ter plekke en de toelichting op de omstandigheden, maakte dat ze toch tevreden huiswaarts zijn gegaan. Naar verwachting mag het resultaat er ook zijn.

Open dag