In het weekend van 7-9 september is ‘stOER Drenthe – stOer Sleen’: een evenement met tal van activiteiten zoals een Wildmanrun, feestavonden met band en een landelijke brinkmarkt. (www.stoersleen.nl)
Ook verenigingen presenteren zich op deze markt op zaterdag 8 september: wij ook met onze Tennis Vereniging. Heb je die dag een paar uur de tijd om te helpen onze stand te bemensen?

De Landelijke Brinkmarkt is van 11.00 tot 16.00 uur: het veldje voor de brandweerkazerne is speciaal voor de verenigingenmarkt gereserveerd.
Onze vereniging staat daar met een stand om informatie te geven, maar er moet ook wat te beleven zijn. Maar ja, wat precies?

Wat willen we?

–          We zoeken leden die op deze zaterdag een paar uur beschikbaar zijn om bij de stand te helpen. Inrichting vanaf 10.00 uur, markt van 11.00 tot 16.00 uur, opruimen van 16.00 tot 16.30 uur.

–          En we zoeken ideeën voor de invulling van de ‘beleving’: wat is een goed idee? Wat voor spelletjes bijvoorbeeld en wat hebben we dan nodig? We horen jullie suggesties graag!


En … actie!
Stuur je aanmelding met beschikbaarheid en/of je suggesties naar bestuur@tvsleen.nl.
In de week voorafgaand maken we dan een definitief rooster.

 

Hoe stOER ben jij? Help TV Sleen bij Brinkmarkt!