…. voor de Kladder.

Wil je eens spelen tegen andere mensen van de vereniging? Dan is dit je kans.

Ook dit jaar is er weer onze succesvolle onderlinge clubcompetitie voor de categorieën HE, DE, HD, DD en GD.   Inschrijven is dus mogelijk in 3 categorieën via toernooi.nl (Sleen, kladder 2020).

De wedstrijden worden gespeeld op woensdag en donderdagavonden van 17 april t/m 17 september, van 19.00 tot 22.00 uur. De laatste wedstrijd begint dus om 21.00 uur.

Verhinderingen opgeven is mogelijk, maar probeer er spaarzaam mee om te gaan om een goede verdeling van de wedstrijden mogelijk te maken.

Mocht u toch verhinderd zijn op één van de speeldagen dan kunt u een vervanger regelen. Stel de wedstijd niet uit, want van uitstel komt meestal afstel, zeker bij de dubbelpartijen.

De regels voor een kladder wedstrijd zijn als volgt: 1 uur tennissen (dit is inclusief inspelen en vegen) en zelf voor ballen zorgen. Er wordt gespeeld om gewonnen games, dus doortellen en de stand noteren in de map in de kantine.

Aanmelden via toernooi.nl.  Wacht niet tot de laatste dag, maar schrijf je ruim op tijd in.  Na 1 april worden de schema’s gemaakt. Voor vragen en opmerkingen kunt u zich wenden tot Ans Bakker. 0591-361783 of bakkeran@planet.nl

De uiterste inschrijfdatum is dus woensdag 1 april 2020.

Inschrijving geopend